Prati nas i na Fejsu! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

POTRESNE SCENE U ZVEZDAMA GRANDA: Prijavio se da bi vratio bivšu djevojku, plakao i bacao se po podu!

Advertisement

O nastupu Aleksandra Stevanovskog iz Makedonije u Zvezdama Granda će se dugo pričati. On se predstavio pjesmama “Žal za Despina“ i “Ako imam pravo“. Kandidat nakon prve otpjevane pjesme nije uspio da osvoji niti jedan glas, ali je onda otvorio dušu i priznao da se prijavio za učešće u “Zvezdama Granda“ zbog djevojke sa kojom je raskinuo prije tri godine i koja mu je rekla da će ponovo biti sa njim ukoliko on bude bio uspješan u svom poslu.

makedonac-u-suzama

Aleksandar je nakon prve pjesme objasnio cijelu situaciju i prije nego što je žiri uspio bilo šta prokomentarisati:

– “Ovo radim zato što sam prije tri godine raskinuo s jednom djevojkom koju volim najviše na svijetu. Nemam šta da krijem, ako neko misli da je glupo što ovo radim, neka misli. Mi i danas nemamo nikakav kontakt, bio sam u teškoj depresiji, a rekla mi je da ako budem uspješan u svom poslu da će biti sa mnom. I molim vas za još jednu šansu…“, rekao je kandidat, zamolivši žiri da mu pruži šansu da otpjeva drugu numeru.

Na pitanje Jelene Karleuše zašto ne pronađe drugu djevojke, on je rekao: “Probao sam, nijedna ne liči na nju“, na što je Jelena odgovorila: “Ja tebi kao žena koju mnogi muškarci žele kažem da ona nije vrijedna jednog tvog minuta više na ovoj sceni. Ako postoji neke pravde ti ćeš biti zvijezda, ali ona nije vrijedna tvog neću da kažem poniženja, nego maltretiranja svih nas“, a na konstataciju Ace Lukasa da je šmeker, ona se ubacila i poručila mu da je rogonja i da djevojka njega treba voliti zbog toga kakav je, a ne radi toga da li će biti zvijezda ili neće biti zvijezda.

Potom mu je žiri pružio drugu šansu, a druga numera koju je izabrao bila je “Ako imam pravo“, gdje je nastao opšti haos u studiju. Aleksandra su tokom izvođenja numere ponijele emocije, toliko da je počeo plakati na sceni, te se bacio na pod i legao. Žiri je bio u potpunom šoku, a Jelena je prišla uz savjet da ustane i bude muško. Kanadidat je nakon nastupa dobio priliku za prolazak u baraž.

Pogledajte video:

izvor: ekskluziva.ba