Prati nas i na Fejsu! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

SELJAČINA SA MASERATIJEM: Imam toliko novca da ne znam šta ću s njim! (FOTO) (VIDEO)

Advertisement

Petar Krit je Rumun koji se odselio u Veliku Britaniju kako bi radio kao telohranitelj. On tvrdi da tim poslom zarađuje toliko mnogo da ne zna šta bi s novcem.

Prozvali su ga “seljačina s maseratijem”, a zbog čega, pogledajte u video-snimku.

Da bi to i dokazao, na Jutjubu je objavio video-snimak u kojem u rukama drži ogromnu hrpu novca, a potom sav keš gura u džepove, majicu i naposletku sve to baca po sobi.

Zbog njegove sklonosti kupovanja luksuznih stvari poput skupocenog “maseratija”, britanski mediji prozvali su ga “seljačinom s maseratijem”.

– Moja najveća briga tokom trenutaka predaha je to što mislim gde ću naći novčanik dovoljno velik da sve stavim u njega. Stvarnost je da imam toliko novca da ne znam gde bih ga stavio. Dovoljno da se čovek rasplače. U Rumuniji nikad nisam imao novca, a sad imam toliko da ga ne mogu celog ni poneti u novčaniku. Da sve pokušam strpati u džepove od pantalona, ne bih mogao hodati – kaže nindža Pete, kako su ga prozvali klijenti u Britaniji.

On je 2011. godine postao zaštitnik slavnog britanskog borca Aleksa Reida, koji ga je upoznao s brojnim drugim zvezdama Velike Britanije, a Aleksova sad već bivša supruga bila je pak zaslužna za to da ga upozna s britanskim starletama pa Petre sad zarađuje, kako kaže, pravo bogatstvo za četiri sata posla.

izvor: telegraf