Prati nas i na Fejsu! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

Ova djevojka za sat vremena zaradi 60 dolara, no čekajte da čujete na koji način!

Advertisement

Tridesetogodišnja Samanta Hes iz Oregona došla je na jednu nevjerovatnu ideju kako da zaradi dobar novac i to bez puno truda i posla. Za samo nedelju dana čak 10.000 ljudi kod nje je zakazalo svoj tretman.

samanta-zagrljaji

Naime, ova dama se sjetila jedne zaista fascinantne ideje a to je kako doći do brzog novca prodavajući zagrljaje! Da, dobro ste pročitali – zagrljaje!

Ona je svoju karijeru ličnog trenera prošle godine zamjenila profesionalnim terapeutom za maženje u svojoj kući, a ovih dana otišla je i korak dalje te otvorila i prvi ovakav salon u svijetu.

Sat vremena tretmana u tom salonu košta 60 dolara, a Samanta kaže da posao cvijeta. – Posao je potpuno podivljao. Za samo nedelju dana dobila sam čak 10.000 mejlova – priča Samanta.

U cijenu ulazi češkanje po glavi, držanje za ruke, kao i razne poze privijanja i maženja. Samanta napominje da njen posao nema nikakve veze sa seksualnim uslugama, već da je na ovakvu ideju došla u vrijeme kritičnih perioda svog života, a klijenti salon napuštaju širokog osmijeha.

Salon radi od ponedeljka do subote, a poželjno je ponijeti i pidžamu.

izvor: pressonline.rs