Prati nas i na Fejsu! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

Sjećate se preslatkog dečka iz Karate Kida? Danas ima 53 godine i nećete vjerovati kako izgleda

Advertisement

Čak i ako imate manje od 15 godina, vjerujemo da ste odgledali filmove o Karate Kidu. Glumac iz čuvenog serijala, Ralf Makio je ovog mjeseca napunio 53 godine i teško da ćete pošto vidite njegove skorašnje fotke povjerovati da je bio preslatki klinac koji rastura karate.

karate-kid

Prvi dio “Karate kida” Ralf je snimio 1984. i tada je imao 23 godine. Poslije drugog i trećeg dijela nastavio je da se bavi glumom, ali više nikada nije ponovio uspjeh koji je postigao ulogom Danijela Larusa.

karate-kid2

Mogli ste da ga vidite u nekim epizodama serija “Ružna Beti”, “Kako sam upoznao vašu majku”, ali i u šou programu “Dancing with the Stars” i u filmu “Hičkok” sa Entonijem Hopkinsom, Helen Miren i Džesikom Biel.

Ralf je oženjen istom ženom od svoje 26. godine. I to sa Filis Fiero sa kojom ga je upoznala njegova baba kada je on imao 15 godina. Imaju dvoje djece.

karate-kid3

Ako se pitate šta je bilo sa legendarnim učiteljem karatea iz filma, gospodinom Mijagijem, glumac Pat Morita je preminuo još 2005. godine, pošto su mu otkazali bubrezi.

Izvor: 24sata.rs