Prati nas i na Fejsu! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

Doktori su joj rekli da abortira, no ona ih nije slušala te je izvela nešto čemu se niko nije nadao!

Advertisement

Visoka je samo 80 centimetara, Rosemarie Siggins je najmanja majka na svijetu. Ona je pravo medicinsko čudo i inspiracija za sve ljude kojima je teško u životu i koji smatraju da je život težak.

Kada je imala samo dvije godine, doktori su kod Rose otkrili jednu jako rijetku bolest u kičmi tako da su joj morali da uklone čak pola donjeg tijela! Još kao dijete, ona je otkrila da su protetske noge previše bolne za nju te je, da bi se mogla kretati, počela da koristi skejtbord.

Kada je bila tinedžerica, Rose je bila zabrinuta da nikada u svom životu neće pronaći ljubav i biti u mogućnosti da ima porodicu, no sve se to promjenilo kada je Rose upoznala automehaničara pod imenom Dave Siggins.

Par se zaljubio, oženio, te su na veliko iznenađenje začeli dijete. Doktori su joj savjetovali da abortira trudnoću zbog mogućih komplikacija za ženu u njenom stanju. Rose nije slušala doktore te sada ima dvoje zdrave djece.

Rose kaže kako njena djeca vole što imaju najmanju mamu na svijetu te misle da je ona jako “cool” jer se vozi na skejtbordu.

Da ova priča postane još nevjerovatnija, potrudili su se produceri hit serije “Američka horror priča” koji su joj dali posao da glumi u ulozi “beznoge Suzi”

Provjerite Rosinu nevjerovatnu priču koja će vas sigurni smo jako iznenaditi te zapamtite da uvijek trebate biti zahvalni na svemu što imate u svom životu!