Prati nas i na Fejsu! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

Mladoženjini prijatelji su stali pred mladenku, no najmlađi brat je sve zadivio

Advertisement

Mnogo je aspekata vjenčanja koje se treba unaprijed isplanirati. Prvo je važan odabir datuma, ali je mnogo truda uloženo u odabir lokacije, vrste hrane, savršene torte i naravno, vjenčanice.

Jednako je važno i unajmljivanje benda i uvježbavanje plesova za vjenčanje. U ovom je slučaju mladoženja radio na jako dobro koreografiranom iznenađenju. Recimo samo da znate da će se nešto jako zanimljivo dogoditi kada i gosti počnu mahati salvetama u zrak.

„Vježbom do savršenstva“ vrijedi i za ovog mladoženju koji je proveo sve svoje slobodno vrijeme uvježbavajući plesnu rutinu sa svojim prijateljima. Tek nakon što su si rekli „da“ je mladoženja otkrio da je ples koji su pomno uvježbavali zapravo divan dar za mladenku.

Kada je zasvirala pjesma Brune Marsa „Uptown Funk“, mladoženja je uhvatio ruku svoje supruge. Uz pomoć prijatelja koji su vodili put do podija, napravili su vlak i odveli mladenku do stolice na rubu podija. No tada je zastala, jer je uslijedila predstava koju je morala pogledati.

Uzbuđena mladenka je udobno sjela na svoju mekanu stolicu kako bi mogla gledati što su to dečki pripremili. Dok su mladoženja i njegovi prijatelji izvodili plesne pokrete, mladenka je pokazivala na svog supruga koji se jako potrudio da sve prođe kako treba.

Svi su bili obučeni u odijela i šešire, a plesao je čak i maleni dječak koji je imao isto odijelo kao i odrasli. On se okretao i plesao jednako dobro kao i svi njegovi odrasli prijatelji.

Kada je pjesma završila, gosti su počeli pljeskati, ali su tada dečki pokazali da imaju još jednog asa u rukavu. Prvi je ples bio fantastičan, ali kada su zamahali prstima na pjesmu „Single Ladies“, mladenka je prasnula u smijeh.

Budući da je mladenka cijelo vrijeme imala ogroman osmjeh na licu, zasigurno joj je bilo drago što je njezin suprug odlučio „staviti prsten na (njezin) prst“. No ples nije bio gotov dok nisu otplesali rutinu na Backstreet Boyse i izveli fantastične akrobacije u svojoj verziji pjesme „Gangnam Style“.

Izvor: NoviZivot