Prati nas i na Fejsu! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

Časna sestra je sjela u taksi…nećete vjerovati šta se dogodilo u automobilu!

Advertisement

Kao i većina vas, s vremena na vrijeme volimo da čujemo neku strašnu priču no nekada želimo da umjesto jezivog, čujemo nešto što će nas nasmijati a ne zastrašiti. Da li ste čuli priču o časnoj sestri i taksisti? Ukoliko niste, pripremite se za nešto zaista dobro…

taksista-casna-sestra

Naime, jedna časna sestra je sjela u taksi te je željela da je taksista odveze do određene destinacije. Tokom cijelog puta takista je zurio u časnu sestru…

Nakon nekog vremena ona ga je upitala zašto on u nju toliko gleda, na što joj je on odgovorio: “Imam jedno pitanje za vas ali ne želim da vas uvrijedim”

Na što mu je ona odgovorila: “Dragi moj sine, ne možeš me uvrijediti. Kada si star kao i ja imaš i previše iskustva da čuješ i vidiš svašta tokom života, sigurna sam da ne postoji ništa što ćeš me pitati ili mi reći a da će me uvrijediti”

Taksista joj je na to rekao: “Pa, oduvijek sam imao fantaziju da me poljubi časna sestra” na što je ona odgovorila: “Pa da vidimo šta možemo da uradimo povodom toga…kao prvo moraš biti samac, te kao drugo, moraš biti katolik”

Taksista joj je sav uzbuđen rekao da je i samac a i katolik…

Časna sestra mu je rekla da se zaustavi u sljedećoj uličici da bi mu ispunila njegovu fantaziju. Kada je to i uradila, vratili su se na cestu te je taksista iznenada krenuo da plače.

“Moje drago dijete, zašto plačeš?” upitala ga je ona…

“Oprosti mi sestro, no zgriješio sam. Lagao sam. Moram da vam priznam, oženjen sam i ja sam židov.”

Na to mu je sestra odgovorila: “To je uredu, moje ime je Kevin i ja sam na putu za obližnju proslavu Noći vještica”